Wie ben ik?

Hee, super leuk dat je hier bent! Mijn naam is Charmayne 

 

Ik leer jou hoe je van een ongelukkig leven zonder zelfliefde, met negativiteit, onzekerheid en een gebrek aan zelfvertrouwen. Naar een leven kan gaan waarin je elke dag wakker wordt met een gevoel van geluk, vertrouwen, zelfliefde, zelfvertrouwen en de kracht om je eigen leven te leiden zoals jij wil dat het gaat. Het accepteren en omarmen van wie je daadwerkelijk bent en weten dat jij jezelf mag laten zien.

 

Je ervaart onzekerheid, weinig zelfliefde en hebt een gebrek aan zelfvertrouwen. Hoe fijn zou het zijn weg te gaan van de negativiteit die je ervaart? Hoe zou het voelen om jezelf volledig te  accepteren zoals je écht bent en om te weten dat je jezelf mag laten zien?

 

Ik ben zelf van een leven waarin ik mij ongelukkig en negatief voelde, een laag zelfbeeld had en elke dag overdonderd door mijn emoties werd,naar een leven vol geluk, dankbaarheid, positiviteit en vertrouwen gegaan. Dat wil ik jou ook geven! 

 

Hoe mijn eigen reis  begon

In 2018 ben ik voor 7 maanden naar Spanje gegaan. Ik heb eerst 6 weken door Spanje ge-interraild en heb daarna 6 maanden in Barcelona gewoond voor een stage van mijn opleiding Toegepaste Psychologie. Ik vond mijn reis geweldig! Maar toen ik begon te settelen in Barcelona merkte ik bij mezelf op dat ik mij niet zo goed voelde. 

 

“Ik zat niet lekker in mijn vel en het voelde alsof ik mezelf dissocieerde van de wereld. Alles voelde niet echt. Een raar gevoel dat moeilijk te beschrijven is, maar wel een gevoel waar ik bijna een maand in heb vastgezeten. Na 3 weken voelde ik dat ik dit moest stoppen, dit kon zo niet langer!

 

Ik kon dagelijks niet normaal functioneren en wilde het liefst de hele dag in bed liggen. Op dat moment besloot ik om met een psycholoog te praten. Door deze psycholoog kreeg ik inzicht wat er gebeurde en waarom dit gebeurde. Ik heb een aantal sessies met haar gedaan en daar begon mijn persoonlijke reis. Ik leerde meer over de wet van aantrekking en manifesteren doordat ik allerlei podcasts beluisterde en boeken ging lezen over persoonlijke ontwikkeling. Terug in Nederland, ben ik weer naar een psycholoog gegaan. Ook dit keer kreeg ik nieuwe inzichten, maar we zagen elkaar ‘slechts’ een keer per maand omdat ze erg vol zat. Dit vond ik zelf jammer, want daardoor liep ik soms nog steeds vast op bepaalde gebieden. 

 

NLP gaf mij nieuwe inzichten

In september 2019 ben ik begonnen met de minor NLP  (Neuro Linguïstisch Programmeren) waarin ik de NLP technician en practitioner heb mogen afronden. NLp gaat over het ontdekken ‘hoe’  jij de dingen doet die je doet en hoe je (indien gewenst) deze kunt veranderen. Hoe reageer jij (communicatie en gedrag) op dat wat je waarneemt en hoe zou je dat effectiever of anders kunnen doen? NLP is op verschillende manieren beschreven als de techniek van de mind en de studie van succes.  

 

Deze minor heeft mij geweldige inzichten in mezelf gegeven. Zo was ik bijvoorbeeld als de dood voor mijn eigen emoties. Ik kon überhaupt maar 5 emoties opnoemen omdat ik de rest gewoon niet kende! Ik liet nooit mijn emoties zien en als ik dat wel deed, voelde het net als een vulkaan die uitbarstte. Door de oefeningen van NLP waarbij ik deze als coachee (degene die gecoacht wordt) heb mogen ervaren, leerde ik mijn emoties te tonen en er te laten zijn. Daarnaast gaf het mij ook veel zelfinzicht hoe ik handelde in bepaalde situaties en hoe ik dat anders kan doen.

 

Het voelde al alsof ik veel meer in contact kwam met wie ik was en waar ik voor wilde staan. “

 

In maart 2020 ben ik naar Ibiza gevlogen om aan een training van mijn moeder deel te nemen. Vanaf eind 2018 was ik al bezig met het opzetten van mijn eigen bedrijf en mijn ouders gaven de suggestie om aan een training van mijn moeder mee te doen. Dit kon mij inzichten geven voor mijn eigen bedrijf en wellicht konden ik en mijn moeder een keer samen wat organiseren. 

De training op Ibiza duurde in totaal 5 dagen en veranderde mijn inzicht op alles! 

 

“We werkten vooral met ons lichaam en met energie. Ik wist wel van mezelf dat ik hooggevoelig ben en emoties en gevoelens van andere mensen kan overnemen, maar dit was echt iets anders.””

 

Spiritualiteit én psychologie 

Na de training bestelde ik gelijk boeken over energie en hoe het werkt. Door mezelf meer daarin te verdiepen kwam ik na de training op een meer spiritueel pad. Ik begon kaartleggingen en readings te geven online en in een winkel in Utrecht en ik begon cacao ceremonies te geven en online vrouwencirkels te organiseren. Door ook een andere kant van zelfontwikkeling te ontdekken kwam ik erachter dat het niet het een of het ander is. 

 

“Juist de combinatie van het praktische psychologische met het spirituele is de perfecte combinatie om jezelf, maar ook anderen verder te helpen. “

 

Sinds augustus 2020 ben ik weer op Ibiza en blijf ik hier ook. Ik heb besloten om ergens volgend jaar te beginnen met mijn wereldreis als digital nomad. Hier op Ibiza heb ik nog zo veel geweldige dingen mogen doen voor mijn zelfontwikkeling, zoals paardencoaching, een cursus holistisch EMDR, truffel ceremonies, light language, trance missions en nog meer. 

 

 

Waarom ik jou zo goed kan helpen

Het is een hele journey geweest (en dat is het nog steeds!) en zo interessant met zulke geweldige inzichten in mezelf. Alles wat ik de afgelopen jaren heb geleerd en heb meegenomen deel ik graag met jou in mijn coaching. Het is een combinatie van alles wat ik heb geleerd en ga leren. Door alles samen te pakken zorg ik dat jij de ultieme transformatie hebt als persoon. 

 

Dagelijks wat inspiratie en enthousiasme op je beeldscherm? Volg mij dan op Instagram! Daar zie je dagelijks mijn gezicht over mijn leven, inzichten en kennis. Of wil je al gelijk iets leuks van mij leren? Download dan hier mijn gratis e-book!

 

 

Drie fun facts over mij:

 

  1.     Ik ben de meest klunzige persoon die er is. Als ik iets doe in die richting hoor ik mijn vrienden al zeggen: "Zit je weer in je Char bubbel’’ of ‘’Daar gaat ze weer’’
  2.     Ik heb 6 jaar op paardrijden gezeten en 11 jaar op dansen. Nee, ik was geen professional. Ik deed het omdat ik het echt heel leuk vond om te doen. Sinds ik gestopt ben met paardrijden heb ik altijd gezegd: ‘’Ik neem later een paard!’’. Sta er nog steeds achter, so who knows.
  3.     Ik wil een fiat 500 cabrio in de kleur licht turquoise. Ook iets wat ik al jaren zeg, dus die komt er ook zeker aan!

 

 

 

Tot snel.

Liefs, Charmayne.