Mijn spirituele journey: het begin (deel 2)

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 15:44

De vorige keer eindigde ik mijn blog met: ''Tijdens mijn minor had ik dus al stappen gemaakt om die kant op te gaan, maar toen ik afgelopen maart een training bij mijn moeder op Ibiza volgde kwam er pas echt een verandering...'' In deze blog ga ik daar verder op in!

Mijn moeder organiseerde een vijfdaagse training waaraan ik ging deelnemen. Op die manier kon ik ervaren hoe mijn moeder haar werk doet en konden we in de toekomst gaan kijken om een keer samen misschien wat te organiseren. Ze vond het wel belangrijk dat ik dit eerst zelf ging ervaren. Ik had niet verwacht dat het mij zo veel zou opleveren!

 

Tijdens deze training waren er verschillende tools waarmee we aan de slag gingen. Ik ga in deze blog de belangrijkste met jullie delen die voor mijn gevoel echt de verandering hebben gegeven:

 

Ademwerk

Tijdens de training zijn we aan de slag gegaan met ademwerk. Ademwerk is een krachtige en doeltreffende methode, waarbij de adem wordt gebruikt voor heling, persoonlijke en spirituele groei en het verhogen van je levenskwaliteit. Hierbij had mijn moeder ook oog voor hoe onze energie stroomde en waar het nog vastzat. Hierdoor kon ze ons helpen om vastzittende energie tijdens het ademwerk verder te laten doorstromen. 

 

Tijdens het ademwerk is er veel bij mij losgekomen. Er was bijvoorbeeld een sessie waarbij ik het ontzettend koud had. Mijn moeder en haar vriendin hadden zelfs een aantal dekens over mij heen gedaan omdat ik zo bleek was! Er kwamen allerlei beelden naar voren die mij uitlegde waarom ik het koud had. De conclusie was dat ik mezelf warmte mocht gaan geven door de beelden die naar voren kwamen te verwerken. De sessies met ademwerk zorgde er dus voor dat er delen van mij geheeld werden. Ik voelde me na alle sessies zachter, opener, liefdevoller en rustiger. Delen van mij werden geheeld waarvan ik niet eens wist dat het nodig was. 

 

Opstellingen

Een (familie)opstelling laat ons snel en zonder veel woorden zien wat de onbewuste oorzaak is achter ons gedrag. Opstellingen helpen om de tot nu toe verborgen verbanden te zien met het grotere geheel waar we onderdeel van zijn. Pas als de verstrikkingen zichtbaar zijn, kunnen we nieuwe mogelijkheden vinden om ons op liefdevolle wijze los te maken van hardnekkige patronen.

 

Tijdens de opstellingen ging het niet eens over het inzicht dat ik kreeg, maar vooral het werken met energie. Dat energie zo krachtig kan zijn en dat je het zo erg kan opmerken, ook al is het niet van jou. Tijdens een opstelling van iemand voelde ik zo krachtig de energie dat ik er fysiek iets van opmerkte of dat ik er een gevoel bij kreeg die precies omschreef wat er bij de ander speelde of wat er nodig was. Hoe bijzonder is dat? Ik stond met een van de andere deelneemsters te praten en we vertelde in verbazing tegen elkaar dat we zonder deze oefening niet hadden geweten wat voor effect energie kon hebben. Daar begon bij ons het omslagpunt over wat energie allemaal wel niet doet. 

 

Al met al hebben beide oefeningen mij laten zien dat er iets heel groots in ons leven speel: Energie. Het is er altijd en het kan je helpen of tegenhouden. Er ging een wereld voor mij open dat zoiets zo krachtig kon zijn. Het was voor mij een hele ontdekking en ik wilde er meer over weten. 

 

Toen ik terug ging naar Nederland had ik gelijk twee boeken van mijn moeder geleend: ''De kracht van het nu'' & ''Chakra's voor beginners''. Ik leerde meer, kreeg meer inzichten en wilde meer. Ik kwam in contact met Kundalini yoga dat ook te maken heeft met energie, las een boek over de basis van energie, deed meer ademwerk, ging meer mediteren en leerde hoe ik een kaartlegging en reading kon doen. En dat allemaal in een tijdsbestek van één maand.  Vanuit hier heb ik meer inzichten in mezelf gekregen, meer stukken kunnen helen en alleen maar meer interesse gekregen in wat ik mezelf en anderen nog meer kan aanbieden. Er ging letterlijk een wereld voor mij open.

 

Een wereld waarvan ik vroeger wel iets had meegepikt, maar mezelf ervoor had afgesloten. Een wereld waarvan sommigen zeggen dat het niet bestaat, maar waar steeds meer mensen naar opzoek zijn en waar steeds meer onderzoek naar wordt gedaan. Ik heb hierdoor in die wereld kunnen stappen en er een connectie mee kunnen maken. Graag deel ik met jou deze ervaringen die ik meemaak door hiermee in contact te staan. Iets wat jij ook kunt, als je ervoor openstaat, je eraan overgeeft en vertrouwen hebt.

 

Wil je hier ook wat van meemaken? Kijk dan bij mijn dienst kaartlegging + mini reading.

 

In de volgende blog zal ik een van deze ervaringen met je delen, stay tuned... 

 

Wil je op de hoogte blijven van nieuwe blogs? Volg me dan op Instagram

of meld je aan voor de nieuwsbrief 


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.