Testimonials 

Lees hier de recensies van anderen

Je voelt aan alles dat Char in contact staat met iets wat boven haarzelf uitstijgt. Zonder ook maar iets te weten van mijn levensloop, heeft ze de kern van mijn obstakel in het leven weten te omschrijven. Nu ik mij bewust ben van deze kern, kan ik eindelijk angst loslaten die ik al een hele lange tijd met mijzelf mee draag.

Deze reading was een bevrijding voor mijzelf. Het is een absolute aanrader. Vaak spenderen we zonder moeite geld aan kleren, etentjes of boeken, zonder dat we daardoor onze ziel verder kunnen verrijken om echt geluk te kunnen ervaren. Gun jezelf een reading met Char, want het is een gift die het écht waard is.

♥️✨🙏🏼
Sophia

 

Ik had nog niet eerder een reading gedaan en wist niet goed wat ik kon verwachten.
Maar ik ben enorm onder de indruk van de mini reading die ik van Charmayne heb mogen ontvangen.

Het heeft mij een duidelijk beeld en antwoord gegeven dat ik op de juiste weg zit, waar ik erg blij mee ben!
Ik kan nu verder met mijn project, met nog meer kracht en overgave, wetende dat dit is wat ik moet doen💖

Heb je ook een vraag? Twijfel dan niet en boek de reading gewoon, ik kan uit eigen ervaring zeggen dat het je niet teleur zal stellen.
Liefs, een hele tevreden klant die zeker nog eens terugkomt🙏🏼💖

Rosan

 

Ik heb voor het eerst kennisgemaakt met kaartlegging en reading. Er wordt heel fijn geholpen bij het formuleren van je vraag. De antwoorden waren voor mij heel betekenisvol en ik herkende mezelf erin. Het gaf daarnaast ook een stukje bevestiging en nam twijfel weg. Je bent op de goede weg, door voor jezelf te kiezen en te luisteren naar jezelf. Ik raad het anderen aan, omdat het je kan ondersteunen door de woorden/kaart die je krijgt. 

Esther

 

De kaartlegging en minireading van Charmayne waren voor mij heel nuttig. Ik raakte er gemotiveerd van om ermee aan de slag te gaan! Een aanraden, vooral wanneer je opzoek bent naar wat meer zelfbewustzijn.

Dorien

 

Charmayne haar reading was heel erg herkenbaar! Ik kon mezelf goed vinden in de dingen die ze zei. Ze is heel lief en helpt je als je niet zo goed weet hoe je een vraag moet stellen. Dat was heel fijn. Ik heb een goed antwoord gekregen waar ik mee kan gaan werken de komende tijd. Ik raad zeker aan voor anderen als je ergens vastloopt of een andere vraag hebt. 

Na de reading merkte ik dat ik meer stilsta bij mezelf met wat ik doe en of ik dat wil. Het voelt heel fijn omdat ik me zo meer bewust ben van mezelf. Ik was dat de laatste tijd sowieso al meer aan het proberen, maar ik merk dat ik nu een laatste zetje hebt gehad!

Rebecca

 

Ik heb een hele mooie, fijne reading gehad van Char. Dankbaar voor de inzichten en het mee bewegen naar een vraag. De informatie die ik van haar heb mogen ontvangen voelt als heel duidelijk. Het lijkt precies te zijn wat ik nodig ga hebben de komende tijd. Ben je nieuwsgierig en wil je net even meer inzicht hebben in deze periode van het jaar? Go for it! 

Marloes 

 

Een reading van Char is accuraat en geeft binnen no time concreet antwoord op je vraag. Voor mij kwam er precies die bevestiging die mijn vertrouwen voedt. Gewoon goed, gewoon doen, ongewoon krachtig. Dank je Char!

Enrike

 

 

Het was voor mij een hele bijzonder sessie die ik heb gehad met Char. Ze kreeg heel duidelijk voor zich wat er in mij omgaat en ik voelde me daardoor erg gehoord en gezien. Ik kreeg bevestiging over mijn situatie en advies waarmee ik nu nieuwe stappen kan zetten en hopelijk mee vooruit kan komen. Bedankt voor de waardevolle ervaring, je aandacht en je tijd.

Bibi

Het raakte precies de kern van mijn struggle. En daarnaast ook de angst die er eigenlijk onder zit en hoe ik daarmee om mag gaan. Het geeft me meer duidelijkheid over waarom ik deze vraag had en geeft antwoord op wat ik ermee mag doen. Char legt alles duidelijk uit en je mag haar vragen stellen, dat is fijn. Ik zou het aanraden als je veel nadenkt over een bepaald onderwerp en zelf een beetje vast loopt, dan kan je er meer duidelijkheid over krijgen.

Joëlle

 

Het heeft me geholpen om inzichten te krijgen in iets wat ik diep van binnen weet, maar dit geeft net dat duwtje en bevestiging die ik nodig had! Dankjewel daarvoor.

Britt van Vondelen