Wat is een energie healing?

Een healing is een schoonmaak van de aura (het energieveld om iemand heen) en het energiesysteem in het lichaam. Om deze reden wordt het ook wel aura healing of energetische healing genoemd.

Als een spiritueel wezen, ben je gemaakt van energie. Energetische healing houdt in dat er een stroom wordt gecreëerd door je aura, energie kanalen en chakra’s. Als je energie goed stroomt en gebalanceerd is, dan ben je in een staat van welzijn. Als je energie geblokkeerd is en je uit balans bent, dan is er een tekort aan welzijn, of is er sprake van ziekte. Energetische healing helpt je om deze stroom spirituele energie door je systeem te herstellen.

 

Wat is het effect van een healing?

Een healing kan werken op fysiek-, emotioneel -, en mentaal niveau. Healingen zijn een geweldige manier om blokkades op te heffen, ongewenste energie weg te sturen en om je eigen energie weer goed te laten stromen, zodat je kan helen. Je kunt het ervaren als een energetische innerlijke zachte massage. Na een hele dag hard werken is een healing ontvangen bijvoorbeeld heel ontspannend. Healingen kunnen langere tijd door werken, zodat je bijvoorbeeld die nacht beter slaapt of pas een dag of week later effect merkt.

 

Energie healing op afstand

Deze energie healings vinden plaats op afstand en via zoom. 

Een spirituele healer is niet gelimiteerd door tijd of ruimte, waardoor healing op afstand mogelijk is.

Healing op afstand is vooral bruikbaar als er fysieke of geografische beperkingen zijn, waardoor een bezoek aan de praktijk niet mogelijk is.

Afstandhealings zijn rustgevend en bevorderen de stressreductie. Het kan ook revitaliserend zijn en helpen bij de voortgang van genezende processen op zowel fysiek, mentaal, emotioneel als spiritueel vlak.

Voor een healing op afstand is het handig om samen een tijdstip af te spreken en dat je op dat tijdstip een rustig plekje opzoekt en lekker (het liefste rechtop) gaat zitten. Mocht dit niet lukken is dit geen ramp, de healing werkt dan namelijk nog steeds op onbewust niveau.

Doordat je mij niet ziet en direct voelt heeft dit soms minder impact op bewust niveau, waardoor sommige mensen het fijner vinden om langs te komen. Op onbewust niveau maakt het echter niet uit.

Zodra de healing is afgelopen bespreken we hoe je het hebt ervaren en wat ik heb gezien, gevoeld of gehoord. Daarna kunnen de vervolgstappen worden besproken. 

 

Het is belangrijk dat je openstaat om de healing te ontvangen en voor de energie. 

 

Reviews van anderen

Plan hieronder een sessie in