Black Friday Sale Korting! Tijdelijk tot 28 november
In dit e-book krijg je alle tips en tools mee die je nodig hebt om te kunnen manifesteren! 

Het e-book is opgedeeld in drie stukken:

1. Wat is manifesteren? + journal vragen

2. Hoe kan ik manifesteren? + visualisatie 

3. Een manifestatie techniek die je altijd en overal kan toepassen 

Waarvoor kan je het e-book gebruiken?
Dit is ideaal voor: meer geld, als je wil weten wat je wil in je leven, een nieuwe liefde, andere/nieuwe baan in je realiteit brengen en nog meer! 

Waarom heb ik het e-book gemaakt?
Ik heb zelf op meerdere vlakken de magie van manifesteren mogen meemaken. Het manifesteren van verschillen dingen, zoals: een plek op een NLP opleiding waarvoor ik was uitgeloot, werken vanuit Ibiza, een kamer in Utrecht, verschillende winacties winnen, duizenden euro's manifesteren, nieuwe klanten, podcast interviews, noem maar op!
Ik wil jou graag ook deze magie laten ervaren, omdat het de meest simpele manier is om geluk, voldoening, welvaart en gezondheid in je leven te krijgen! 

 

Wat anderen over het e-book zeggen:

''Wauw! Ik had wel eens gelezen over manifesteren, maar ik wist niet precies hoe ik het moest doen. Door dit e-book weet ik hoe ik kan manifesteren! Ik heb laatst 300 euro gemanifesteerd van een onverwachtse bron! Ik kan het iedereen aanraden'' - Tess 

''Het e-book is praktisch en fijn. Ik kon er goed doorheen gaan en vooral de visualisatie was van toegevoegde waarde. Het is leuk om te lezen, maar om het ook in praktijk te brengen is echt waardevol'' - Joyce

 

Dit e-book is een digitaal bestand (pdf). Je krijgt geen fysiek product thuisgestuurd. 


No refunds

N