Online Cacao ceremonie

 

Wat is het?

Cacao is al duizenden jaren een heilige drank en is overal ter wereld geliefd. Nee, het is niet de cacao die je koopt in de supermarkt. Chocolade zoals we die vandaag de dag kennen is een verwerkte vorm van cacao met minder gezonde verbindingen die cacao zo interessant maken. Tijdens een online cacao ceremonie drinken we samen de heilige cacao uit Zuid-Amerika. Deze wordt gebruikt als plantmedicijn. Het is hoog in antioxidanten, rijk aan mineralen en heeft een positief effect op stemming, focus en creativiteit.

 

Wat doet het?

Tijdens een online cacao ceremonie drinken we de cacao samen op. De cacao brengt je in verbinding met je hart en open je hart, je kunt makkelijker verbinding maken met je lichaam en je kunt je beter focussen. 

 

Door de cacao kun je liefdevolle energie voelen, gelukzaligheid en tot rust komen in je lichaam. In de cacao zit tryptofaan deze stof geeft je serotonine gehalte een boost waardoor je je blij en vrolijker kan voelen, ook na de ceremonie. Daarnaast kan de cacao je terugbrengen naar je gevoel en contact maken met je intuïtie waarin je in contact komt met je eigen innerlijke wijsheid. 

 

Meer over een cacao ceremonie kan je hier luisteren op mijn podcast:

Extra's

Bij mijn cacao ceremonies ontvang je vooraf een persoonlijke reading, op die specifieke stukken die naar voren komen tijdens de reading ontvang je healing tijdens de ceremonie. In de ceremonie gaan we ons focussen op een thema, waarin je helderheid creëert waar je nog aan mag werken op dat thema. De reading helpt jou om inzicht te krijgen in de eerste stappen die je kan maken om aan die specifieke stukken te werken. Wat de healing voor jou hierin kan betekenen is een doorstroom van jouw blokkades en waar het in jouw leven nog stagneert. Zodat je andere resultaten in je leven gaat onthalen. De cacao is hierbij ondersteuning om nog dieper te gaan in deze specifieke stukken.

 

Waar moet je rekening mee houden? 

2 a 3 uur van tevoren niet eten en geen cafeïne houdende dranken, zodat de cacao goed kan worden opgenomen in je lichaam.

Tijdens de ceremonie is het fijn om te drinken, dus hou water of thee bij de hand. 

Eet een goede en stevige maaltijd na de ceremonie

Zorg dat je een journal ( boekje, notitieblok? )en pen bij de hand hebt.

 

Niet te gebruiken bij:

Ssri medicatie (denk aan antidepressiva en slaapmedicatie

Niet in combinatie met alcohol en drugs

Cacao is hartslag verhogen, als je hartklachten hebt is het fijn om zelf even in te voelen of deel wil nemen of raadpleeg een arts

 

Kijk in de agenda voor de eerstvolgende cacao ceremonie en meld je aan

Kijk onderaan voor de agenda.

 

Cacao halen

Haal hier  je cacao

 

Reviews van anderen

 

Klik hier voor video reviews